Zwemmen voor ouderen

Ouder worden gaat niet altijd even soepel, stijf als je ‘s-morgens opstaat,langzaam op  gang komen, niet meer de trappen oprennen als vroeger……
En als het allemaal niet meer zo makkelijk gaat, dan ben je snel geneigd om dan ook maar steeds minder te gaan doen. Jammer, want het aloude spreekwoord “RUST ROEST” is weldegelijk waar.

Daarom zou het verstandig zijn om eens lekker te bewegen onder deskundige begeleiding en waar kan dat beter dan bij ons.!!In het water gaat alles veel makkelijker, je bent lichter, de spieren en gewrichten worden, alleen al door in het water te zijn, een stuk soepeler. Als je dan ook nog meedoet aan de oefeningen, op leuke muziek, met leeftijdsgenoten om je heen, dan weet je gewoon zeker dat dit resultaat moet hebben, en dat heeft het ook!

Menigmaal horen wij op onze M.B.v.O ochtenden verhalen van ouderen die weer met gemak hun veters strikken of boven op het keukenkastje kunnen reiken, van de zomer weer zo lekker gefietst hebben zonder gehijg, of complimenten krijgen van de huisarts vawege lenigheid en conditie.Kortom: dat alles ineens weer veel makkelijker gaat ! En daar doe je het toch voor??

Kom dus eens kijken in ons zwembad in Almere Buiten op de woensdag- en vrijdagochtend, alles is vrijblijvend, banen zwemmen kan de hele woensdagochtend, we geven 4 lessen op de woensdag en een speciale club aqua fifty-fit les op de vrijdag en die mag u allemaal mee doen, of gewoon eentje om te proberen, alles kan !!

 

Woensdag

vrijdag

09.00 – 12.00

09.00 – 10.30

les van 09.15 – 10.00

Woensdagochtend:

09.15 – 09.45      een les zonder springen, prima warming up
09.45 – 10.15      een les voor iedereen
10.45 – 11.15      een les voor iedereen
11.15 – 11.45      een les voor “springers”

Vrijdagochtend:  

09.15 – 10.00  club aqua fifty-fit klik voor meer informatie

vanaf 10.30 uur begint het recreatieve zwemmen en kunt u gewoon blijven.

los bad woensdag €     3,25
Los bad vrijdag €     2,80
6 baden * €    16,50

* voor een meerbadenkaart moet eenmalig € 5.00 euro borg betaald worden i.v.m. het pasje dat u krijgt, dit pasje wordt elke keer opgewaardeerd zodra u een nieuwe meerbadenkaart koopt.
# voor de vrijdag is er nog geen prijs vastgesteld voor een 6 badenkaart.